torstai 6. joulukuuta 2012

CAN'T WAIT                                                         





 Hyvää itsenäisyys päivää kaikille! tää postauks on ny vähä tollane sekava. Laitoin toho noit mun joululahjatoiveit ja sit kerron vähä täst ja eilisest päiväs. Eilen olin Idan synttäreil ja sit oltii kattoos toi NIGHTMARE-painajainen merellä. Se oli mun mielest kyll aika hyvä,eikä se sillee ollu mikää pelottava vaik trailerist sai semmosen kuvan. Se oli enemmänki semmonen komedia tai no emmäny iha kuitenkaa nii sanois mut silti,aika monesti kuuli niit naurukohtauksii. Sit tänää olin kattoos Robin leffan. Joo en oo mikää leffa friikki kyl yleinsä mut näitä kahta leffaa oon oottanu jo useempii kuukauksii nii kai se ny oli pakko mennä kattoon. ja jee sain vihdoin lisää jusitini julisteita. Nytte on siis tämmöne kiva itsenäisyyspäivä loma eli to-su vapaata♥ Ja huomen se olis lähtö Helsinkiin klo 7:)

Rocky road -palat


alle 15 min

Ainekset24 annosta
200 g taloussuklaata
20 g voita
50 g (n. 14 kpl)Euro Shopper vaahtokarkkeja
3/4 dl suolapähkinöitä
1 dl riisimuroja
1/2 dl rusinoita
Vaihe 1
Paloittele suklaa. Sulata suklaa voin kanssa miedolla lämmöllä kattilassa tai vaihtoehtoisesti mikroaaltouunissa. Älä anna kiehua. Nosta kattila liedeltä.
Vaihe 2
Paloittele vaahtokarkit saksilla ja rouhi pähkinät. Jätä vaahtokarkkeja ja pähkinöitä hieman koristeeksi. Sekoita loput vaahtokarkit, pähkinät, riisimurot ja rusinat jäähtyneen suklaasulan joukkoon.
Vaihe 3
Levitä seos leivinpaperilla vuorattuun kapeaan, suorakaiteenmuotoiseen vuokaan (esim. Teema). Ripottele päälle vaahtokarkkeja ja pähkinöitä. Painele koristeet kiinni suklaaseen. Anna jähmettyä jääkaapissa noin tunti. Leikkaa rocky road -levy pieniksi neliöiksi.

5 kommenttia:

  1. niin siis saat kuvat isompina blogiin kun muokatessa muutat niiden kokoa esim 750p leveiksi ja sitten ladatessa blogiin laitat ne "alkuperäisessä koossa".
    En oo mikään hyvä selittäjä, kysy ihmeessä jos jäi epäselvää! (:

    VastaaPoista
  2. Okei kiitti ,aattelinki ett se olis ollu noin:)

    VastaaPoista
  3. oi nam! pitää itekki kokeilla noita rocky road-paloja, nätty niiin herkullisilta:-D noi lakanat toivelistallas on muuten ylisöpöt.

    xx, Carpe fucking Diem

    VastaaPoista
  4. Ihania joululahjatoiveita sulla (: ! käy kattoo mun blogi ja liity lukijaks jos kiinnostaa :)

    http://dachshund-smile.blogspot.fi/

    VastaaPoista